תרשי / סלט דלעת

מצרכים: 

חצי קילו דלעת.
חצי לימון
8  שיני שום.
מלח, שמן, כמון, קימל, עריסה.

 

אופן ההכנה: 

קולפים את הדלעת וחותכים אותה לקוביות. שמים בסיר עם מים בגובה כיסוי הדלעת.
מבשלם עד שהדלעת מתרככת[כחצי שעה בערך ]
אני אוהבת לחתוך שתי שיני שום ולבשל עם הדלעת.
כשהדלעת מוכנה לסנן אותה ולמעוך אותה כמו פירה. לקצוץ דק או לגרד בפופיה 4 שיני שום.
לסחוט חצי לימון. להוסיף 3 כפות שמן [לא שמן זית !!]

כף שטוחה של עריסה. חצי כפית כמון. רבע כפית קימל וחצי כפית מלח.
לערבב טוב את הכל.

ערכים תזונתיים:
לכל הכמות:
550.3 קלוריות
6.4 גרם חלבון
321.6 מ"ג פנילאלנין