תפוחים בחמאה

מצרכים: 

 

• 4 תפוחי עץ גרנד-סמית, קלופים וחתוכים לריבועים קטנים.
• חצי חבילת חמאה (50 גרם).
• כף מיץ לימון סחוט טרי.
• 6 כפות סוכר.

 

 

אופן ההכנה: 

• למילוי התפוחים:
מכניסים את חומרי מלית התפוחים למחבת, מבשלים על אש גבוהה 5 דקות ומצננים.
משטחית פנקיק עגול בצלחת. שמים כף מילוי, מימין למטה. מקפלים מחצית עליונה מעל מחצית תחתונה. מקפלים את הפנקייק החצוי לרבע. את המשולש שהתקבל מניחים על צלחת הגשה.
לידו, בחפיפה קלה עליו מניחים את הפנקייק הבא וחוזר חלילה.