שניצל קישוא טבעוני

מצרכים: 

(ל-4 שניצלים)
1 קישוא או זוקיני
4 כפות קמח לבן
1/3 כוס מים
מלח, אורגנו יבש, פפריקה מתוקה, כורכום
1 כפית חרדל (אופציונלי)
2-3 כפות שמן לטיגון

 

אופן ההכנה: 

חותכים את קצוות הקישוא ופורסים אותו ל-4 פרוסות שוות.
מערבבים בצלחת עמוקה את הקמח, המים, התבלינים והחרדל עד שמתקבלת בלילה כמו לפנקייק. (אם יש צורך להוסיף קמח או מים כדי להגיע למרקם המתאים - אל תפחדו לעשות זאת.
מחממים מעט שמן במחבת.
טובלים את פרוסות הקישואים בבלילה ומעבירים למחבת.
מטגנים מספר דקות מכל צד.