קראמבל טבעוני

מצרכים: 

 300 גרם חמוציות

 מיץ מחצי לימון ו3/4 כוס הממתיק,
פטי בר ללא גלוטן
40 גר סוכר קנים
100 גר שמן קוקוס מומס

פודינג וניל

שמנת צמחית

חלב קוקוס
 

 

אופן ההכנה: 

 כ-15 כוסות קטנות של 60 מ"ל
שכבה ראשונה: רוטב חמוציות חמוץ מתוק
בסיר קלחת מבשלים על אש בינונית 300 גרם חמוציות עם מיץ מחצי לימון ו3/4 כוס הממתיק, עד שמתקבל רוטב דיי סמיך אך עדיין רואים את הפירות בבירור (זה לוקח בערך רבע שעה).
שכבה שנייה ורביעית: בצק פריך פטי בר ללא גלוטן
פטי בר ללא גלוטן
40 גר סוכר קנים
100 גר שמן קוקוס מומס
מחממים תנור לחום של 170-180 מעלות (לא טורבו) , 40 גרם סוכר קנים ואת שמן הקוקוס , רצוי שיהיו גם גושים ולא פירורים דקים מידי. מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ואופים עד שזה מזהיב (המרקם מתקשה אחרי האפייה, אז לא לדאוג אם זה יוצא רך). זה יוצא מהאפייה גושים גושים, לתת לזה להתקרר היטב.
שכבה שלישית: פודינג וניל
להקציף פודינג עם שמנת צמחית וחלק קוקוס