קובה אורז

מצרכים: 

כוס אורז

תפו"א גדול מקולף

שמן

פטריות

בצל

מלח/ פלפל

אופן ההכנה: 

מבשלים כוס אורז עם כוס וחצי מים ומוסיפים מעט מלח

מבשלים תפו"א מקולף עד לריכוך ומועכים לפירה

מערבבים את האורז המבושל עם הפירה לעיסה אחת ומוסיפים תבלינים לפי הטעם.

למלית

מטגנים בצל עם פטריות או כל ירק אחר שאיתו אתם רוצים למלא את הקובה

עושים קציצות מהעיסה ובאמצע גומה. את הגומה ממלאים בפטריות המטוגנות עם הבצל ומכסים.

מטגנים בשמן עד להשחמה.

מוציאים את הקציצה לצלחת עם נייר סופג ואוכלים:)