פסטה ברוטב שמנת מתוקה עם עשבי תיבול

מצרכים: 

 לרוטב:
• צרור בצל ירוק, קצוץ
• צרור שמיר, פטרוזיליה או נענע, קצוץ
• 2 שיני שום, קצוץ
• חבילת שמנת צמחית
• מעט מלח

מצרכים למוצר העיקרי:

חבילת פסטה דלת חלבון

 

 

אופן ההכנה: 

הכנת הרוטב:

משלבים את כל החומרים במחבת. מביאים לרתיחה קלה, ומבשלים על אש קטנה מאוד כ- 5 דקות.
ובינתיים....
• מכינים את הפסטה: לפי הוראות היצרן. היא מוכנה כאשר היא פריכה למנשך.
• בעזרת הכף המחוררת שולים את הפסטה, (את מי בישול הפסטה שומרים להמשך),
• מערבבים את הפסטה במחבת הרוטב המבעבע. מגבירים את האש עד שכל הפסטה שולבה במחבת.
• מוסיפים כשתי מצקות מנוזלי בישול הפסטה, לעיבוי מרקם הרוטב. מביאים לרתיחה, מסירים מהאש.