פלפלים ממולים

מצרכים: 

~~פלפלים ממולאים טבעונים
 4-5 פלפלים

בצל

פטריות

כוסברה

לטיבול:  כמון, פילפל שחור, קצת אבקת שום ואפשר גם קארי.

 

אופן ההכנה: 

הארוחה מתאימה לכ4-5 סועדים.
מטגנים את את הפטריות עם הבצל יחד עם כמה עלי כוסברה קצוצים ומעבירים לבלנדר כדי לטחון לקצוץ.
לאחר מכן לוקחים את מה שהבלדנר סיים לקצוץ, מעבירים לקערה ומוסיפים את הטחון של טבעול.
מערבבים יחד ומתבלים בכמון, פילפל שחור, קצת אבקת שום ואפשר גם קארי.
לתשביל הנל מוסיפים את האורז ומערבבים.
הכנת הרוטב את הרוטב יש להכין בסיר נפרד.
מטגנים קצת בצל קצוץ עם שן שום ומוסיפים את רסק העגבניות.
לאחר מכן, מוסיפים מים עד חצי הסיר ומביאים לרתיחה. בזמן שהסיר מגיע לרתיחה יש להוסיף מלח לפי הטעם, פלפל שחור, פפריקה אדומה מתוקה או חריפה ועלי דפנה וקוסברה– אני עושה זאת בשני סירים – מטעמי נוחות.
כ5 דקות לאחר שהרוטב מגיע לרתחיחה והינו מתובל, יש לסדר את הפלפלים בתוך הסיר/ים כך שכולם יעמדו ויחזיקו אחד את השני.
לאחר מכן ממלאים בתוכן המילוי.
אחרי המילוי לוודא שהרוטב יכסה את הפילפלים עם המילוי ואם צריך אפשר להוסיף עוד מים.
מכסים עם מכסה ומבשלים במשך שעה.