עגבניות מיובשות ועשבי תיבול

מצרכים: 

 

2 כפות קמח דל חלבון(קונדיטור)
1 כף גדושה מיונז
1/2 כפית אבקת מרק עוף פרווה
מלח
מעט כורכום
מעט מים

 

 

 

אופן ההכנה: 

 

מערבבים את כל החומרים עם מעט מים כך שתתקבל תערובת במרקם של טחינה.
לחמם מעט מאוד שמן במחבת טפלון, ולטגן את החביתה.
כאשר מופיעות על פני החביתה בועות קטנות, הופכים בעזרת תרווד
ומטגנים עוד 30 שניות.

גיוון:

בצל מטוגן, פטריות, עירית, שמיר, פטרוזליה, בצל ירוק.

באותו האופן, רק עם יותר מים (בלילה דלילה יותר) אפשר להכין בלינצ'ס ולמלא בירקות מוקפצים.

ערכים תזונתיים
1 מנה =            224 קלוריות
                         0.2 גרם חלבון
                         10 מ"ג פנילאלנין