סלט חם של קישואים רעננים מוקפצים בשמן זית, שום, נענע ולימון

מצרכים: 

3 קישואים חתוכים לפרוסות בעובי חצי ס"מ
3 שיני שום פרוסות
מיץ מחצי לימון (או ליים)
3 כפות שמן זית
עלים משלושה גבעולי נענע
מלח ופלפל לפי הטעם
 

אופן ההכנה: 

מקפיצים את כל המרכיבים פרט לנענע ולמיץ הלימון במחבת על אש גבוהה למשך כ-5 דקות. כשהקישואים מתחילים להצרב קלות מוסיפים את הנענע ומקפיצים עוד כדקה. מכבים את האש ומוסיפים את הלימון.
חשוב שהקישואים ישארו אל דנטה ולא יתרככו. אפשר לאכול חם או קר.

ערכים תזונתיים לכל הכמות:
454.4 קלוריות
2.85 גרם
142.8 מ"ג פנילאלנין