סוכריות חרוסת על מקל בציפוי שוקולד לבן

מצרכים: 

לחרוסת:
1 מיכל ממרח תמרים – 450 גרם
2 כפות דבש
3 כפות יין אדום מתוק
1 כפית קינמון
1/4 כפית צירופן

ציפוי שוקולד לבן:
300 גרם שוקולד לבן ללא חלבון (פוליבה או מיימונס)
2 כפות שמן

 יוצאת כמות של כ– 20 סוכריות

 

אופן ההכנה: 

מערבבים יחד את כל חומרי החרוסת. מקפיאים עד שהתערובת נוחה לגלגול. מגלגלים את התערובת לכדורים ונועצים מקל במרכז כל שקע. מקפיאים שוב.  ממיסים שוקולד לבן ומערבבים לתוכו שמן. טובלים את הסוכריות הקפואות בשוקולד הלבן מניחים אותן על מגש מרופד בנייר אפייה – לכיסוי מלא צריך לצפות פעמיים.  שומרים במקרר עד ההגשה.