משולשי קישואים בטמפורת קמח ושמן עשבי תיבול

מצרכים: 

למשרה:
• צרור בצל ירוק, קצוץ
• 2 שיני שום, קצוץ
• כוס שמן זית
• מעט מלח,

מצרכים למוצר העיקרי:

• 8 קישואים עגולים (מהסוג המיועד למילוי), שטופים ומשופשפים במברשת (לא קלופים), קטומי ראש ושורש. את הקישואים יש לחתוך כך: לחתוך לחצי (במאונך מהראש לשורש), את החצי, באותו כיוון, לחצות שוב. גם את הרבעים יש לחצת, עד שמתקבלים פלחי סירה (כמו לתפוח בדבש), שתחתיתם (הקליפה) עבה ולמעלה פס דק.
• קערית קמח קונדיטור(כ- 200 גר').

אמצעים:
• תבנית אפייה שטוחה, מרופדת בנייר אפייה.
• סיר קטנטן ככל האפשר, לרוטב (סוסייר).
• תנור ממתין בטמפרטורת 200C .

 

אופן ההכנה: 

• מכניסים את חומרי המשרה לסיר רוטב קטן ככל האפשר (סוסייר), מחממים ביחד תוך כדי בחישה, ללא הרתחה, עד שנוצרת משחה.
• טובלים כל פלח בקערית הקמח, במשחה, בקמח ושוב במשחה.
• מסדרים בשורה יפה על התבנית המרופדת, עם רווחי סדק בין פלח לפלח.
• מכניסים לתנור המחומם, אופים 10 - 15 דקות, עד השחמה קלה ופריכות.