:מוס שוקולד בכוס

מצרכים: 

 

כוסות שקופות חד פעמי להגשה
ביסקוויטים דלי חלבון
2 שמנת צמחית
חלב קוקוס
אינסטנג פודינג שוקולד
קפה שחור / אספרו
סירופ שוקולד.
 

אופן ההכנה: 

במיקסר מקציפים  2 שמנת צמחית כוס חלב קוקוס, פודינג שוקולד כפית אספרסו/ קפה שחור.
טובלים ביסקוויט שוקולד היטב.עד שהוא רך.
מעברים לכוסית ומועכים.
לוקחים סירופ שוקולד מזלפים בצורת קישקוש.איך שבא לכם.
מזלפים את הקרם שהקצפנו  לכוסית. אני ממליצה לזלף עם צנתר פרח וליצור צורות. מעל דובדבן.
אפשר לזלף שוב סירופ ומעל סוכריות.