כדורי שוקולד ללא שוקולד

מצרכים: 

2 כוסות תמרים יבשים
1 כף אבקת חרובים
פתי בר ללא גלוטן
סוכריות לקישוט
 

אופן ההכנה: 

1. לגלען ולהשרות את התמרים במים למשך 2-4 שעות.
2. לסנן את התמרים ולערבב אותם במעבד מזון 3. לגלגל את העיסה שהתקבלה לכדורים ולצפות בפירורי קוקוס/קקאו/חרובים.
4. להכניס למקרר או למקפיא למשך כשעה, להגיש קר.
השריית התמרים אינה חובה, אבל מאוד מומלץ לעשות את זה, כיוון שתמרים ספוגי מים יותר קלים לעיכול וגם יותר קלים לערבוב במעבד מזון. כמו כן, יש לציין שהכמויות במתכון הזה מאוד משוערות, כיוון שהן תלויות בגודל התמרים ומשך ההשרייה. תטעמו את התערובת ותוסיפו מרכיבים במידת הצורך, כדי לאזן את הטעמים לטעמכם.