טורטייה

מצרכים: 

2-כוסות קמח קונדיטור
חצי כפית מלח
חצי כפית אבקת אפייה(לא חובה)
חצי כוס מים
רבע כוס שמן קנולה

(מכוס קמח-יוצאות שתי טורטיות בערך)

אופן ההכנה: 

אופן ההכנה:
מערבבים את החומרים היבשים, מוסיפים את הנוזלים. יוצרים בצק אחיד.
אפשר להשאיר במקרר כחצי שעה עטוף.
מוציאים: יוצרים כדורים, מרדדים.
מניחים על מחבת בחום בינוני, הופכים אחרי כדקה- מצוין גם על טבון.
ניתן למרוח: ממרחים שונים, להכין ירקות מוקפצים ולגלגל.

ערכים תזונתיים:
לכל הכמות:
1729 קלוריות
0 גרם חלבון
0 מ"ג פנילאלנין
למנה:
432.5 קלוריות
0 גרם חלבון
0 מ"ג פנילאלנין