דים סאם בטטה

מצרכים: 

• 2 בטטות
• 1/2 בצל
• 1/2 כפית שום כתוש קפוא
• מעט שמן קוקוס
• 1/2 סנטימר שורש ג'ינג'ר קצוץ
• 1/2 כוס כוסברה קצוצה
• 1 כפית סילאן ללא סוכר + 1 כפית להברשה
• מלח לפי הטעם
 

 

אופן ההכנה: 

מבשלים את הבטטות  עד לריכוך. לאחר מכן מסננים את המים ומצננים את הבטטות.
יש לטגן את הבצל עם מעט שמן קוקוס עד שהוא משחים ולהוסיף את השום הקפוא ואת הג'ינג'ר. לאחר מכן, לצנן.
יש לערבב את הבטטות יחד עם תערובת הבצל, להוסיף כוסברה ולתבל במלח, פלפל שחור וכפית סילאן.
לאחר מכן, יש להרטיב את דפי האורז , למלא אותם בתערובת הבטטה ולסגור תוך כדי סיבוב.
יש למרוח על הדים סאם מעט סילאן ולאפות בתנור טורבו שחומם מראש, על גבי נייר אפיה משומן, בחום של 200 מעלות,
למשך כ-10 דקות או עד שהכופתאות משחימות מעט ונהיות פריכות.