בצל בטמפורה

מצרכים: 

250 גרם בצל פרוס לטבעות (1 בצל)
960 גרם חלב אורז (4 כוסות)
60 גרם  קמח קונדיטור(1/2 כוס)
הבלילה:
 130גרם קמח קונדיטור (1 כוס)
½כפית gumxanthan
חצי כפית אבקת אפייה
½כפית מלח
1 כפית סוכר
½כפית אבקת  שום
½כפית אבקת בצל
¼כפית פלפל
240 גרם סודה (1 כוס)
2 ליטרים שמן

 

אופן ההכנה: 

1. יוצקים את חלב האורז מוסיפים את הבצל לחלב האורז, מסדרים אותם כך שהם מתחת לחלב.מכסים ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
2. מוסיפים קמח קונדיטור לקערה בגודל בינונית ומניחים בצד.
3. בקערה גדולה שמים gumxanthan, אבקת אפייה, מלח, סוכר, אבקה שום, אבקה בצל ופלפל. להקציף. מערבבים היטב בסודה
4. מחממים שמן
5. טובלים כ לטבעת בצל בנפרד בקמח קונדיטור ולאחר מכן בבלילה.
6. מטגנים כשתיים עד שלוש דקות.
 
ערכים תזונתיים:
בצל – כל הכמות:
822.9 קלוריות
4.46 גרם חלבון
223 מ"ג פנילאלנין
בלילה – כל הכמות:
539.27 קלוריות
0.673 גרם חלבון
33.65 מ"ג פנילאלנין.

• הערכים התזונתיים אינם כולל קלוריות מטיגון