בטטות מושרות, בשמן זית ורוזמרין

מצרכים: 

• 3 בטטות גדולות, שקולפו ונפרסו לפרוסות דקות והושרו בקערת מים גדולה למשך מספר שעות (עם החלפת המים מעת לעת), לאחר סינון קפדני של המים. (ההשרייה דרושה כדי להקטין את כמות האשלגן).
• עלים מ- 3 גבעולי רוזמרין, שטופים קצוצים דק ככל האפשר.
• 2 שיני שום, קצוץ
• חצי כוס שמן זית.
• מעט מלח   

• תנור מחומם ל 200C .

 

אופן ההכנה: 

• בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים. מסדרים שטוח ככל האפשר על התבנית.
• אופים כ- 40 דקות, עד צלייה והשחמה של שני צידי הפרוסות.