אזני המן

מצרכים: 

לבצק:
350 גרם (½2 כוסות) קמח קונדיטור
1 שקיק (10 גר') אבקת אפייה
½כפית תמצית וניל טהורה
120 מ"ל סירופ מייפל
80 גר' שמן קוקוס
70 גר'  מיונז
3 כפות ברנדי (שטוק)
למילוי ממרח תמרים/ ריבות – 1 כפית לכל אוזן המן

 כ-25 יחידות

אופן ההכנה: 

 הכנת הבצק:
אפשר ידנית או במעבד מזון: מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה ותמצית הוניל ויוצרים גומה במרכז. יוצקים אליה את סירופ המייפל, שמן הקוקוס, הממרח בטעם מיונז ואת הברנדי - מעבדים/לשים היטב עד קבלת בצק אחיד. משהים מספר שעות בטמפרטורת החדר ולשים שוב לקבלת כדור בצק חלק ואחיד לפני שמתחילים ברידוד
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות
על משטח סיליקון (ללא צורך בקימוח) מרדדים את הבצק לעובי 4-3 מ"מ. קורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ ומניחים במרכז כל עיגול כפית מן המילוי.
אוספים באצבעות את שולי העיגול לקבלת צורה של אוזן המן.
אופים במשך 20 דקות, מוציאים, מצננים לחלוטין לפני שמאחסנים בכלי אטום (הבצק מקבל פריכות ככל שמאוחסן).

ערכים תזונתיים – לכל הכמות:
3223.83 קלוריות
3.77 גרם חלבון
188.5 מ"ג פנילאלנין

ערכים תזונתיים לאוזן המן אחת:
128.9 קלוריות
0.15 גרם חלבון
7.54 מ"ג פנילאלנין